Top Ad 728x90

29 Ekim cumhuriyet bayramı nedeniyle İstanbuldaki kapalı yollar ve açılış saatleri

KAPANACAK YOL GÜZERGÂHLARI AÇILIŞ/KAPANIŞ SAATİ

Vatan Caddesi-Vatan Caddesine Çıkan bütün yollar 06.00-16.00
Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi ve bu yollara çıkan bütün yollar, 06.00-16.00
Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Millet Caddesi, 06.00-16.00
Topkapı Edirnekapı Kavşağı, Vatan Caddesi Kesişim Noktası, Mahmutbey, Topkule 06.00-16.00
Mahmutbey Köprüsü – Habipler Yolu ( Sultançiftliği yolu) 06.00-16.00

Bu nedenle Vatan Caddesini kullanacak sürücülerin;
* D/100 Karayolundan Vatan Caddesine gidecek olan sürücülerin Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray şeklinde veya Haliç Tüneli, Ayvansaray ışıklarından Balat Yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini,
* E/80 Karayolunu kullanacak sürücülerin, Milliyet Gazetesi karşısından TEM istikametini,
* Sahil Yolunu kullanacak sürücülerin sahil güzergâhından, Yenikapı – Kumkapı -Sirkeci istikametini kullanmalarını,
* Vatan Caddesini kullanarak Fatih İlçesindeki hastanelere gelecek olan gerek ambulans sürücüleri, gerekse diğer sürücülerin sahil yolunu tercih ederek Samatya’dan Cerrahpaşa, Çapa, Haseki veya Vakıf Gureba Hastanelerine intikal etmeleri,
* Fatih istikametinden aynı gerekçelerle hastanelere intikal edecek sürücüler Atatürk Bulvarı - Aksaray ve Millet Caddesi güzergâhını kullanmaları gerekmektedir.

Ayrıca;

1- 29 Ekim 2009 Perşembe günü Kadıköy İlçesi Bağdat Caddesi Fener Mevkiinde yapılacak tören nedeniyle, belirtilen tarihte saat 08:00'den itibaren kontrollü olarak trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif yollar.
* Hulisi Behçet Caddesi
* Doktor Faruk Ayanoğlu Caddesi,
*Bağdat Caddesi (Suadiye Işıklarından Kızıltoprak Meydana kadar olan kısım ayrıca Bağdat Caddesine çıkan tüm ara sokaklar,
* Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi (Fahrettin Kerim Gökay Caddesi BP Işıklarından Bağdat Caddesi Göstepe Işıklara kadar olan kısım ayrıca Bağdat Caddesine çıkan tüm ara sokaklar)
* Cemil Topuzlu Caddesinden Bağdat Caddesine çıkan tüm ara sokaklar kapatılacaktır.

ALTERNATİF YOLLAR
Fahrettin Kerim Gökay Caddesi (Minibüs yolu) D 100 güzergahına çıkan yolları kullanmaları uygun olacaktır.

2- 28 Ekim 2009 günü saat 13:00’de Üsküdar Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile ilgili trafiğe kapatılacak.
* Üsküdar Meydanı Demokrasi Meydanından Harem Sahil Yolu,
* Haremden Üsküdar Sahil Yolu kesilecektir.

ALTERNATİF YOLLAR

* Demokrasi Meydanından Üsküdar Halk Caddesi, Yenitoptaşı Caddesine ve Selmani Pak Caddesinden Cumhuriyet Caddesi ve Bağlarbaşına yönlendirilecektir.
* Harem İskele Caddesinden Duvardibi Işıklara yönlendirilecektir

Ayrıca; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 86.Yıldönümü Kutlamaları çerçevesinde; 28 Ekim 2009 Çarşamba günü saat 18:00’de Ortaköy Hacı Mahmut Camii meydanından başlayıp saat 20:00’de Beşiktaş Meydanında son bulacak olan “Fener Alayı Yürüyüşü” ve “Cumhuriyet Konseri” düzenlenecek.

Kutlamaların yapıldığı yollara çıkan cadde ve sokaklar gerek görüldüğünde, yürüyüşün bitimine kadar kademeli olarak trafiğe kapatılacaktır. Alternatif olarak Beşiktaş Meydandan Ortaköy istikametine gidecek olan sürücülerin Barbaros Bulvarı-Büyükdere Caddesi-Adnan Saygun Caddesini takiben Ortaköy güzergahını kullanmaları sağlanacaktır.

etiketler: 29 Ekim cumhuriyet bayramı nedeniyle İstanbuldaki kapalı yollar ve açılış saatleri,29 ekim ist. kapalı yollar,29 ekim 2009 da istanbulda kapanan yollar ne zaman açılacak,29 ekimde istanbul da kapanan yollar ve alternetif yollar,29 ekim de istanbul vatan caddesi kapalımı,29 ekim vatan caddesi saat kaçta açılacak,29 ekimde topkule kapalımı

Top Ad 728x90